Ενημέρωση για ταχυδρομική αποστολή κωδικών TAXISnet

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών (ΠΟΛ.1079/26.3.2012), οι ετήσιες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (εκτός των συνταξιούχων) του οικονομικού έτους 2012 υποβάλλονται υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου, όταν το ετήσιο συνολικό ατομικό εισόδημα υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ.


Ως εκ τούτου η Γ.Γ.Π.Σ. δημιούργησε (την περίοδο 20-23 Απριλίου) για τους νέους υπόχρεους, κωδικούς TAXISnet με αυτοματοποιημένο τρόπο και θα αποστείλει συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί στη Δ.Ο.Υ. , στην οποία αναγράφονται το username, ο κωδικός, ο κλειδάριθμος και οι οδηγίες ενεργοποίησης του λογαριασμού μέσω internet χωρίς να απαιτηθεί επίσκεψη την Δ.Ο.Υ.
Για την έγκαιρη και έγκυρη ενημερωσή σας επισκεφθείτε της Υπηρεσίες Πληροφόρησης της Γ.Γ.Π.Σ. Ενημέρωση Για Ταχυδρομική Αποστολή Κωδικών TAXISnet για να ελέγξετε εάν έχουν εκδοθεί κωδικοί και κλειδάριθμος για εσάς, που θα αποσταλλούν με συστημένη επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ή να ρωτήσετε σχετικά με την κάθε δημοσίευση. (Σημ: Τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά από έλεγχο του διχειριστή.)