Αλλαγή διεύθυνσης κατοικίας μέσω διαδικτύου

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ε σήμερα πως τέθηκε σε λειτουργία, στην εφαρμογή “My TAXISnet” (Ο Λογαριασμός μου), στη σελίδα του taxisnet, η δυνατότητα υποβολής αίτησης για την αλλαγή διεύθυνσης κατοικίας Φυσικών Προσώπων (Έντυπο Μ1).

Η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής:
Μπαίνουμε στη σελιδά της ΓΓΠΣ ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο και στην αρχική σελίδα



κάνουμε "κλικ" στην επιλογή "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" και στο επόμενο μενου επιλέγουμε "Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ"


Στη συνέχεια θα μας ζητηθεί να πληκτρολογήσουμε το ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ και τον ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ για να μπούμε στο λογαριασμό μας


Μπαίνοντας κάτω αριστερά βρίσκεται η επιλογή "αλλαγή στοιχείων μητρώου"


και στη συνέχεια κάνουμε "κλικ" στο "καινούργια αίτηση"


Με την επιλογή αυτή ανοίγει στην οθόνη του υπολογιστή μας το έντυπο Μ1 πάνω στο οποίο αναγράφονται τα σταθερά στοιχεία της ταυτότητας μας καθώς και η διεύθυνση κατοικίας που έχουμε δηλώσει στο Τμήμα Μητρώου της Εφορίας.


Από αυτά τα στοιχεία μπορούμε τώρα να αλλάξουμε μόνο εκείνα που αναγράφονται στο κάτω μέρος του εντύπου και αφορούν τη διεύθυνση κατοικίας μας.
Τελειώνοντας τη διαδικασία δεν πρέπει να ξεχάσουμε να πατήσουμε το νταμάκι "Υποβολή" δύο φορές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Η αίτηση μας παίρνει ένα μοναδικό αριθμό καταχώρησης και μπορούμε αν θέλουμε απο την επιλογή "Υποβληθείσες Δηλώσεις" να την εκτυπώσουμε κιολας.


Πηγή: www.tataridis.com *

(* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται οποιαδήποτε εκμετάλλευση των περιεχομένων του παρόντος site με σκοπό το κέρδος.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ή να ρωτήσετε σχετικά με την κάθε δημοσίευση. (Σημ: Τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά από έλεγχο του διχειριστή.)